The other women

 
 
Igår så var jag och Linn på bio och såg "The Other Woman". Måste säga att den var sjukt bra! 
Det är exakt sånna filmer som jag älskar. Om ni vill veta vad den handlar om så kan ni göra det här.
 
Idag är det i alla fall torsdag och jag är ledig idag och i morgon (!!!). Jag sitter i alla fall fortfarande i min pyjamas och kollar på gamla pll avsnitt. Saknar pll så sjukt mycket, men jag är super glad att det börjar snart igen!
Har inte så mycket att säga, och har inga bilder att dela med mig av heller.. 
 
Men jag bloggar mer i morgon, byeee
 

I november

I november så ser jag världens bästa Ed live, är så glad!
 
För nästan exakt en vecka sedan så beställde jag, Maja och Karro biljetter till Ed Sheeran och igår så landade biljetterna i min brevlåda (!!!!). 
 

yesterday

Hola, nu tänkte jag berätta lite om vad som hände under gårdagen! 

Först så var jag i skolan som vanligt, och fick väldigt mycket gjort. På lunchen drog jag, Maja, Malin och Joel upp på stan och åt lunch på Jensens, vilket var mycket gott. 

Efter skolan så hämtade jag och mamma först upp Linnea, och sen skjutsade mamma oss till något badställe som låg i närheten. Det var typ 29 grader i luften och 20 grader i vattnet, så självklart badade vi. Men vi badade, somsagt, pratade och hade det väldigt trevligt! Sen så tog jag farväl av Linnea, som åker till New York idag (!!!).

När jag kom hem så åt jag grillat med familjen och efter det så gjorde jag inte så mycket.. Dagen var i alla fall väldigt bra! 



+/-

+ jag fick A på mitt historia prov
 
- jag måste läsa ut min bok på mindre än två dagar, och jag har mer än halva kvar
 
+ jag har hållit mitt rum rent och städat i typ en vecka
 
- jag måste skippa att praoa för att jag måste plugga
 
+ jag hade typ världens roligaste tränig igår
 
- jag har sjukt mycket att göra i skolan just nu
 
+ jag ska äta lunch på jensens på fredag

Nytt

 

Här är några halvdåliga bilder på några saker som jag köpte i helgen. Det kanske kommer bättre bilder i framtiden.. :)
 
Ljusgrå kofta från hm, 149:- // Svart crop top från jc, 70:- // Ballerina skor från skopunkten, 145:- // 
Baby lips från hm, 39:- // Ögonskuggspenna, L'oreal, från kicks, 99:-
 

Längesen

Det var flera veckor sedan jag skrev senast, och varför det har blivit så vet jag inte..
 
Det har i alla fall inte hänt så jätte mycket specielt i mitt liv under den här tiden som jag har varit borta i alla fall.
Nu ska jag i alla fall verkligen försöka skriva några inlägg i veckan. Vet att det kanske låter lite, men jag måste hinna med mitt liv också, + skolan. 
 
Nu är i alla fall klockan halv nio, och efter att jag har bloggat lite så ska jag läsa fram tills klockan nio, då det är biggest loser. Kommer typ att få läsa två dagar i sträck om jag ska hinna läsa ut min bok tills på torsdag, som jag har lovat..
 
 

Cupen + dagen

Som jag har berättat så var jag i Göteborg på cup mellan 1-4 maj. Tänker inte berätta så mycker om vad vi gjorde och sånt, tänkte bara berätta att det var sjukt kul, vi var på liseberg och även det var kul. Tycker bara att det är så sjukt kul att umgås med mitt lag i fyra dagar.
 
Nu har jag bloggat på ett tag, men det har ändå inte hänt så jätte mycket intressant i mitt liv efter cupen, så ni har inte missat något om man säger så. 
 
Dagen har i alla fall vart hyfsat bra. Jag har jobbat mycket matte i skolan och det skulle väl kunnat gått bättre.. Hade lite ont i huvudet på eftermiddagen eftersom att det var ganska högt ljud och rörigt i skolan då.
 
När jag kom hem från skolan så bytte jag om direkt för att sedan gå ut och springa. Senare på kvällen så skjutsade mamma mig till konfan och efter det så gymmade jag och Linnea en kort stund innan jag åkte hem och åt pizza.
 
Eftersom vi inte har någon träning den här veckan både sprang jag och gymmade jag idag, vilket jag är hyfsat stolt över haha, även fast jag åt pizza senare, haha.
 
Här kommer ett collage från cupen, som ni även hittar på min instagram, perssonalva