Sunny day

 
Idag så har det vart riktigt bra väder. Vaknade ganska sent, men typ direkt när jag vaknade så bytte jag om till bikini, la mig i solstolen och läste. 
 
Senare på dagen så åkte jag och mamma runt lite. Vi köpte bland annat plåster och grejer till mitt sår på armen, haha. För er som inte vet det så skulle jag snedda upp på en trotoar med cykeln och ramlade, och nu har jag tusen skrapsår som svider som satan. 
 
Dagen har i alla fall vart bra, hoppas att eran också har vart det, bye.

All star week

I början av sommaren så var det tänkt att jag, tillsammans med min konfirmationsgrupp, skulle åka på ett innebandy läger v31. För några veckor sedan så meddelade vår tränare att vi inte hade fått några platser, men igår så ringde han och sa att han hade fixat platser i alla fall. Så på söndar åker jag på ett innebandy läger.
 
Jag åker somsagt på söndag och kommer hem på fredag, så fem dagar. Jag är jätte peppad på det här och tror att det kommer att bli riktigt kul. Om ni vill läsa om lägret så kan ni klicka här!
 
Kommer dock inte kunna blogga under tiden jag är där, men jag fixar nog några tidsinställda inlägg varje dag.
 
 
 
 

Dålig nyhet.

Jag har en bra och en dålig nyhet. Dock så överväger den dåliga nyheten lite.. 
Den bra nyheten är att jag har jätte många blogg idéer. Den dåliga nyheten är att jag har problem med min kamera. Varje gång man ska ta en bild så vill den inte fokusera. Den bara tar utan att fokusera. Det kanske inte låter som ett stort problem, men utan fokus så blir ju bilderna jätte dåliga. Det är säkert lätt att fixa, dock vet jag inte hur.
 
Tills problemet är fixat så får jag kanske lägga upp gamla bilder, och lite mobilbilder. 
 
Om någon har en Nikon D3200 och vet hur man fixar detta så kan man gärna skriva på kik, alvaapanpersson
 
 
 

Mer bilder från England

Hej, eftersom att jag mest tog bilder med mobilen när jag var i England så tänkte jag dela med mig av några av dom nu. Eftersom att bilderna somsagt är tagna med mobilen så är det inte jättebra kvalitet på alla. 
































Bild 3: London eye
Bild 4: jag och någon konstig figur i London 
Bild 5: Big ben i London
Bild 6: Jag och Elin
Bild 8/23: Brighton pier
Bild 9: jag och Elin, igen
Bild 10: när vi åker en bergochdalbana på thorpe park
Bild 11: utsikten från vårt badrum
Bild 12: där vi hade multiwater
Bild 13: jag, Emelie och Elin på sealife
Bild 14/15/16: sealife
Bild 17: jag och en norsk tjej, Mari
Bild 20/25: hela vår grupp, med alla norskar, finskar och svenskar
Bild 21: vår svenska grupp
Bild 22/24: thorpe park
Bild 29: shoppingen i London 
Bild 31: jag, Elin och Emma 


19/7

Hej.

Just nu så är jag hemma hos Linnea och ligger i sängen och myser typ. Tidigare idag så har jag umgåtts med Malin och Maja. Vi badade hemma hos Malin och sedan drog vi upp på stan för att äta lunch. Senare på kvällen så åkte jag hem till Linnea. 

Ikväll så har vi ätit och sedan cyklade jag, Linnea och Ludvig och badade, och det var jätte varmt i vattnet och det var jätte mysigt. 

I morgon så vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir säkert kul, men vi hörs, bye
Bild på solnedgången från när vi var påväg till badstället.

Minigolf

Heeeej
 
Idag så skulle jag egentligen ha vart med Linnea, men eftersom att det blev ganska sent och att vi inte hade bestämt något så blev det inte av. 
 
Istället så åkte jag, mamma och min bror iväg till Gustavsvik och körde minigolf. Det var lite mysigt, även fast jag kom sist.. I morgon har jag i alla fall planer, ni får veta mer om det senare, see u
 
 

Lazy day

 
Jag kollade precis färdigt på första avsnittet på säsång fyra av teen wolf. Eftersom att jag har varit borta i tre veckor så måste jag kolla ikapp några avsnitt. Jag åt även upp mina sista oreos till det avsnittet. 
 
Dagens planer är att fortsätta kolla på teen wolf, äta och kanske sova lite. Hoppas ni har en bra dag, bye!

Tisdag

Bilder från dagen.
(Bild 3: Fick colan av Linn, så fint. Ser ut som att jag har underbett, men det har jag inte, promise)
 
Idag så träffades jag, Ella, Linn och Sofia. Det var så skönt att äntligen få träffa dom igen. Vi hade lite picknick i en lekpark och sedan så tog vi det bara lugnt hemma hos Linn. Även fast vi inte gjorde så mycket så hade vi det ändå trevligt. 

England

Här är lite kamerabilder som jag tog i England. För det mesta så tog jag bilder med mobilen och inte så många med kameran, vilket var ganska synd..
 
Ja, nu hade jag tänkt att berätta om min Englandsresa. Jag åkte ju dit på språkresa och för att lära mig engelska, om jag inte har berättat det tidigare. 
 
Man var indelade i stora grupper. I vår stora grupp så var det massa norskar, massa finskar och massa svenskar. Sedan i den gruppen så var vi ju också ibland indelade efter land (alltså finskar för sig, norskar för sig och svenskar för sig). Sen i den stora gruppen så var vi också indelade i klasser, efter hur bra engelska vi kunde. I vår stora grupp så hade vi tre ledare, en svensk, en norsk och en finsk. Den svenska ledaren (alltså ledaren över mig) hette Ann och var grym. Sedan hade ju jag och Emelie också en multiwatergrupp. 
 
När jag och Emelie först kom till Brighton så träffade vi Elin och Emma, som vi skulle bo med de tre kommande veckorna. Vi åkte taxi till vår värdfamilj och vi blev inte glada när vi kom fram. Det var hemst! Huset var pyttelitet och vårt rum var mindre än mitt egna rum här i sverige, och där skulle det få plats fyra tjejer. Våra resväskor fick knappt plats. Hon hade tre hundar, vilket gjorde att det stank hundpiss i hela huset. Det var smutsigt överallt, det fanns ingen lampa i badrummet och ingen dörr till duschrummet. Vi ringde direkt till vår ledare och berättade att vi hemskt gärna ville byta värdfamilj. Nästa morgon, precis innan vi skulle åka, så stod vi i köket och pratade. Då såg jag ett klistermärke på kylskåpen där det stod "Brighton Cannabis Club". Vi berättade allt för vår ledare vilket resulterade till att vi fick byta familj samma dag. Familjen som vi sedan kom till var grymt mycket bättre. 
 
Första veckan var i alla fall bra. Jag åt/drack på starbucks för första gången, vi åkte vilse och kom en timme försent till en aktivitet, vi lärde känna Emma och Elin bättre och vi blev vänner direkt. Vi gick även på ett antal museum (vilket inte var jättekul, men ändå), jag och Emelie hade multiwater två gånger, då vi vindsurfade och seglade. Vi åt frozen yoghurt, bowlade (blev dock inte så mycket bowling eftersom att en maskin krånglade). Jag spräckte även min mobil.. På helgen så var vi även i Hastings och blev attackerade av fiskmåsar, och så gick vi även runt i London och tog kort på big ben. Vi fick även underbara norska vänner. 
 
Under första veckan så hade vi en aktivitet på morgonen, sedan lektioner, sedan fritid och sedan kvällsaktivitet. Dom höll oss så upptagna som möjligt för att vi inte skulle ha för mycket fritid och göra massa dumheter, I think. Vi gick upp mellan halv sex - sex varje morgon och gick och lade oss mellan elva - tolv varje kväll, vilket resulterade att vi ständigt var trötta. 
 
Andra veckan var också ganska bra. Vi byte då till en annan skola, som dock inte hade wifi, som den andra skolan hade.. Vi blev i alla fall ännu bättre vänner med norskarna och umgicks desto mer med dom. Jag och Emelie hade multiwater 3ggr. På en av multiwater lektionerna så var en skitsnygg ledare med och hjälpte till. Vi fick reda på att han hette Chad och var 16år, och nu har jag en liten crush på en brittisk kille som jag knappt aldrig har pratat med. Vi var även på stranden med två halvkonstiga italienska killar som knappt kunde engelska. Jag fick både strumpbränna och bränna från en trekvartslångärmad tröja. Jag köpte 'The Fault In Our Stars' boken på engelska. På lördagen så åkte vi till london för shopping. Det var kul, men lite väl mycket folk. På söndagen så var på Thorpe park, vilket var en nöjespark med massor av bergodalbanor. Det var väldigt kul!
 
Under andra veckan så började vi med lektioner på morgonen, vilket gjorde att vi kunde ta lite sovmorgon. Sedan hade vi en aktivitet, sedan fritid och sedan kvällsaktivitet. 
 
Tredje, och sista, veckan var bra, men sämre än dom två första veckorna. Jag lärde känna Emma och Elin mycket bättre och vi hade mycket kul tillsammans. Jag och Emelie hade mutiwater för sista gången och seglade för tredje gången. Var lite tråkigt att vi fick göra samma saker hela tiden.. Vi köpte mycket godis och chips. Vi var på sealife, vilket var ett ställe där man kunde kolla på fiskar och vattendjur typ, vilket var ganska mysigt. Sedan hade vi en shoppingdag, då jag shoppade lite presenter till min familj och även lite till mig själv. Det blev även lite bråk på slutet och jag har gjort lite saker som jag ångrar, men det går inte att göra någonting åt nu. Det var det som förstörde sista veckan lite.
 
Förlåt att texten blev så himla lång, ni är gryma om ni orkade läsa hela.

Borta bra, men hemma bäst

Hej! 

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen. Brighton har vart bra, men hemma är alltid bäst. 

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga från mobilen om jag hade wi-fi, vilket jag har haft, men helt ärligt så har jag inte haft tid. Mer om resan berättar jag när jag laddar över bilder från kameran till datorn, vilket förhoppningsvis blir i morgon. 


Här är en bild som jag tog andra dagen i Brighton.