Ointressant

Just nu så är mitt liv så sjukt ointressant, och det är en av anledningarna till att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden.. Men det är verkligen sjukt mycket i skolan just nu, så det enda jag gör på min frititd, förutom innebandyn då, är att plugga. Från och med den här veckan så har jag typ prov, inlämningar och redovisningar varenda vecka, så det är mycket. 
 
Men i alla fall så vill jag att ni ska veta att jag inte kommer blogga så bra och så ofta på ett tag. Kommer inte att ta en bloggpaus eller sluta blogga, jag kommer väl slänga in ett inlägg då och då när jag har tid, inspiration eller om jag har någonting som jag gärna vill dela med mig av. Nu ska jag fortsätta att plugga till min NO redovisning, som jag har i morgon, bye
 
 
En bild från tidigare i veckan..

Tisdag

Hej! 

Tisdag idag då.. Ja, dagen har väl vart hyfsat bra, pluggade ganska bra i skolan och nu efter skolan så har jag inte gjort så mycket, så inte så intressant dag direkt, men helt okej ändå. 

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden, men har inte haft så mycket inspiration eller lust, men får väl hoppas på att blogglusten kommer tillbaka snart! 



Halloween

Jag längtar redan till halloween, haha. Förra året så hade jag och Linn en liten halloween fest, eller inte någon fest, men vi bjöd hem några vänner, åt tacos och kollade på skräckfilm. Vi hade i alla fall jätte kul och vi var så nöjda efter. Skulle vilja göra något liknande i år. 
 
Här är i alla fall några bilder från "festen".
 
 

Blake & Leighton

Igår så skev jag ju ett inlägg om serierna som jag kollar på, och när jag skulle leta bilder från Gossip Girl så insåg jag hur fina Blake och Leighton är. Vem skulle inte vilja se ut så här?
 

Match

 
Världens mest underbara lag
 
Idag åker vi till Lindesberg för att köra match. Över dom har vi förlorat en gång och spelat oavgjort en gång, så vi får se vad resultatet blir den här gången, men vi skulle behöva en vinst nu. 
 
Uppdaterar er senare om vad resultat blev. 
 

I julas

 
Dessa bilder är ifrån i julas. Bloggade inte under julen, så passar på att lägga ut dom här bilderna nu i stället, såhär tre månader efter, haha.
 

Friday

Hej, som många säkert vet så är det fredag idag.
 
Idag gick jag till skolan, dels för att jag mådde bättre, och dels för att jag var tvungen att göra lite saker i skolan. 
Skoldagen var i alla fall jätte bra, det var en sån här dag då man har roligt, men ändå får saker gjorda. Jag gjorde i alla fall projektprov i Engelska, som gick hyfsat bra, och på förmiddagen så hade jag ett franska pass, som gick oväntat snabbt. Sen hade jag även ett nödvändigt ph-samtal (personligt handledarsamtal). 
 
När jag kom hem så åt jag och satte mig och kolla på tv. Sen vid 17 så somnade jag och vaknade när vi skulle äta, vid 19, så jag vet inte när jag kommer att somna ikväll.. Nu så ska jag typ läsa lite bloggar och kanske göra lite tidsinställda inlägg och lite sådant. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi i morgon, bye
 
Lite suddig bild, men såhär ser jag typ ut nu
 

Serier och filmer

Som några av er kanske vet så kollar jag på ganska så många serier, och nu så tänkte jag tipsa och dela med mig av dom serierna som jag kollar på just nu.
 
Pretty litte liars är den serien som jag gillar allra mest. Jag började kolla för typ ett år sedan, om inte mer, och jag har älskat det sedan första stund. När jag började kolla så var jag helt besatt! Jag kollade på typ 3 avsnitt på vardagar och typ 10 avsnitt på helgerna, okej inte riktigt, men många avsnitt var det. Jag typ "saknade" tjejerna i serien när jag inte kollade på det och typ drömde om dom och allt. 
 
Serien handlar i alla fall om fyra tjejer, Hanna, Emely, Aria och Spencer, som hade en gemensam vän, Alison, som plötsligt försvann en sommar, och sen får tjejerna massa konstiga meddelanden från en som kallar sig "A". Dom tror att A är Alison, men senare så hittas hennes kropp nergrävd i hennes gamla trädgård, och då börjar tjejerna undra vem den här "A" är.. 
 
Rekomenderar den här serien sjukt mycket och jag kan nästan lova er att ni inte kommer att ångra er om ni börjar kolla på den. 
 

Teen wolf är den näst bästa serien som jag kollar på. Den började kolla på för någon månad sen, typ efter jullovet. Samma sak där, jag kollade ungefär fyra avsnitt varje dag och var ganska besatt, dock inte lika besatt som jag var med PLL. 
 
Serien handlar i alla fall om en kille som heter Scott och han blir biten av en varulv och förvandlas till en varulv själv. Sen så handlar det också massor om hans vänner, familj, flickvänner och allt runtomkring. 
 
Rekomenderar serien starkt! Vill först bara säga att Dylan, eller Stiles som han heter i serien, är min och vi ska gifta oss och få jätte söta barn, så back off. 
 

Glee är också en serie som jag tycker mycket om. Jag brukar inte gilla musikal grejs när dom stannar upp och sjunger hela tiden, men glee gillar jag väldigt mycket. Den här serien började jag kolla på i höstas tror jag. Jag har inte vart helt besatt av den här serien, men precis som alla andra serier jag har kollat på så har jag kollat på väldigt många avsnitt varje dag. 
 
Serien handlar i alla fall om Glee club, som är en grupp på en skola där dom håller på med musik. Glee är väldigt hatad av dom andra på skolan dom går på, och många av meddlemarna har det svårt. Den hadlar om alla som går i Glee och vad som händer dom osv. Det är i alla fall jätte bra och om jag skulle sätta serien i någon genre så skulle det nog vara komedi och musikal. 
 

Gossip girl vill jag också tipsa om. Jag kollar inte på det just nu, men jag har gjort, och när jag gjorde det så gillade jag det väldigt mycket. Varför jag slutade kolla vet jag faktiskt inte. Kollade till typ slutet av säsång 5, och då tycker ju man kanske att man skulle fortsatt kollat eftersom jag var ganska nära slutet!?
 
Serien handlar i alla fall om ett gäng ungdommar och deras familjer som bor i New York. Då och då så postas det skvaller på en hemsida som heter "Gossip Girl", som många skickar in anonyma tips till. Vissa tillfällen så försöker dom lista ut vem gossip girl är. Det handlar i alla fall mest om dessa ungdomars liv, och jag rekomenderar denna serie mycket. 
 
 
 

Grease, som faktiskt är film, vill jag också tipsa om. Det är en ganska så gammal film, men jag tycker om den jätte mycket ändå.
 
Den handlar i alla fall om en kille och en tjej som träffades under en sommar, och trodde att de aldrig mer skulle ses, men sen flyttar tjejen och börjar på samma skola som killen. Först så vill inte killen erkänna för sina kompisar att han gillar tjejen, för hon är inte som alla andra tjejer, men i slutet skärper killen till sig. 
 
Huvudrollerna spelas av John Travolta och Oliva Newton John, och dom är gryma i filmen.
 
 
 
 
 
 

Thailand

Hej. Det är inte jätte många som vet det här, men i höst så kommer förmodligen jag att åka till Thailand med min familj och min farbror. Jag har vart i Thailand en gång innan, men då var jag typ 10, så det var typ 4 år sedan. Det är ingenting bokat än, men förmodligen så kommer det att bli så. 
 
Från början när mamma berätta det så var jag inte alls taggad. Jag ville inte missa skolan och hamna efter, och de tidigare gångerna jag har vart utomlands så har det inte vart sådär super taggad. Nu är jag mer taggad, men fortfarande inte super taggad på att lämna sverige. Men tror ändå att det kommer att bli kul!
 
 

Min header

 
Tänkte nu berätta lite om min header som jag har här på bloggen, och bilderna i den. 
Först så vill jag bara säga att jag har tagit alla bilderna själv, och jag valde de här bilderna för att det är liksom saker som jag gillar (+ två ego bilder). 
 
Bilden längst till vänster tog jag i Egypten. Det var typ nutella och sen några andra ätbara saker i. Det var i alla fall super gott och jag ångrar att jag inte köpte med ett lager hem. Den har jag i alla fall med i headern för att jag blev ganska nöjd med bilden och så tyckte jag även att den smaka gott, haha. 
 
Bilden i mitten är en bild på mina favoritshorts. Den bilden har jag med för att jag dels gillar shortsen, men också kläder allmänt. 
 
Bilden längst till höger tog jag nån gång i somras. Den har jag med för att jag gillar jordgubbar och jag blev nöjd med bilden. Typ samma anledning som till den första bilden.
 
Dom andra två bilderna är bara två bilder på mig själv som passade in. 
 

Sick

Hej hej. 
 
Idag stannade jag hemma från skolan på grund av huvud- och halsont. Är inte jätte illa, men kände mig lite dålig och vill gärna vila mig och ta det lugnt eftersom att jag har en match på lördag som jag gärna vill vara med på. 
 
Hitils idag så har jag inte gjort så mycket. Har kollat på senaste avsnittet av pll, städat lite och nyss så laddade jag över alla mina mobilbilder till datorn, för att jag har helt slut på minne i mobilen och den håller på att fucka upp sig typ. Snart ska jag plugga lite också. Kommer ha så sjukt mycket plugg dom kommande veckorna, så det är väl bara att sätta igång redan nu. 
 
Hoppas ni i alla fall mår bättre än vad jag gör, bye.
 

Idre

I höstas så var jag, mamma och pappa i idre för att min pappa hade typ jobb att göra där. Vi fick låna en stuga som vi bodde i under en helg. Det fanns ju ingen snö eftersom det var höst, och det var helt öde där vi bodde, och det fanns inte alls mycket att göra, men på något sätt så var det ganska mysigt. Det var mysigt och skönt att komma bort från allt ett tag och bara göra något annat med familjen bara. 
 
Jag hade i alla fall tänkt att visa lite bilder från när vi var där. Himlen var så himla fin när solen var påväg ner.
 

Miss Manga

 
Ja, som ni säkert har förstått genom att läsa rubriken och kollat på bilderna, så tänkte jag nu berätta om L'oreals mascara, miss manga.
 
Posetivt
Jag gillar den här mascaran väldigt mycket. Den ger väldigt bra volym och även bra längd om man arbetar ett tag med flera lager osv. Den har många "piggar" och om ni kollar noga på andra bilden så kan man se som en liten skarv, som gör att borsten blir väldigt börbar, som också gör att man kommer åt väldigt bra på som inre fransarna osv. Ett plus är ju även att förpackningen är väldigt fin. 
 
Negativt
Det som jag inte gillar med den här mascaran är att efter några timmar, eller kanske lite mer än en halv dag, så börjar mascaran smula under ögonen. Det är inte jätte illa, men det är en sak som jag irriterar mig på. Sen när man applicerar mascaran så kan det också "skvätta" ner på kinden från borsten, om man drar ett drag på fransarna. Dock är det ganska lätt att ta bort, men det är ju tråkigt med tanke på att man kan förstöra basen. Sen eftersom att borsten är ganska böjbar så är det ju lätt att man får utanför för vissa. 
 
En sak som kan vara ett problem för andra, men inte är så stort problem för mig, är att om man vill få ett riktigt bra resultat så måste man bygga upp mascaran ganska mycket och hålla på med flera lager osv. Detta kanske inte är jätte bra om man har bråttom eller så, men för mig är det inget större problem.
 
Samanfattning
Jag tycker om den här mascaran väldigt mycket, och jag tycker att mina fransar blir jätte fina när jag har jobbat upp mascaran lite. Det som är det största problemet för mig, med den här mascaran, är att den smular under ögonen. Lösningen på detta kan ju vara att man tar med sig t ex en tops till skolan och tar bort smulorna någon gång under dagen. Annars är jag nöjd med mitt köp och tycker klart att det var värt priset.
 

Jag vill också säga, tillsist, att jag är absolut ingen expert, och jag är inte superduktig med smink osv, så det här är bara vad jag tycker, och tycker ni något annat så är det helt okej, men klaga snälla inte.
 
 

Monday

Hejsan!
 
Som de flesta andra så är jag inte jätte förtjust i måndagar.. Men idag har det faktiskt vart en bra dag. Jag var inte alls lika trött på morgonen som jag brukar vara, vilket förmodligen är det som ledde till att resten av dagen också blev bra. 
 
Skolan idag var i alla fall helt okej. Jag jobbade mer än vad jag brukar göra, maten var hyfsat okej och idrotten var ganska rolig osv. Efter skolan så tog jag och Malin bussen till träningen och åt och pratade lite med andra i laget, och vi hade kul. Träningen var också rolig, och den sista halvtimmen så satt vi och pratade om de olika cuperna som vi ska vara med på i vår. Åh, vad taggad jag är. 
 
Mer än så har jag väl inte gjort idag, men det var i alla fall, somsagt, en bra dag. 
 
 

Alla bilder försvann

Hej, ja vet inte riktigt varför jag gör detta, men jag tänte i alla fall berätta om hur det var att förlora alla bilder på datorn. Kanske lite ointressant ämne, men läs inte om ni inte känner för det.
 
Ja, somsagt så försvann alla mina bilder som fanns på min dator när den lagades. Alltså det är typ det värsta som har hänt i mitt liv. Nej inte det allra kanske, men just nu känns det som det. Det känns som att någon närastående har dött. Så många minnen fanns, och nu är allt bara borta. Alltså jag har suttit och gråtit över det här.
 
Några saker som i alla fall är bra är att jag har bloggat. Eftersom att jag har lagt upp massa bilder på bloggen så kan jag ju bara spara dom i datorn igen. Och sen så var det några bilder som var kvar i kameran också, så det var också bra. En läxa som jag har lärt mig är att spara bilderna i en hårdisk eller ett usb minne när jag lägger över dom på datorn.
 
En nackdel med att dom lagade datorn är att den är helt återställd nu, och av någon anledning mycket mycket segare än vad den var förut. Om det är återställd så borde den väl vara snabbare, eller?
 
Jaja, vi får väl hoppas att allt löser sig.
 
 
Bild på min dator när den faktiskt var snabb och fungerade..
 

Från datorn

Guess what, jag bloggar från min dator!
 
Ja, somsagt så är min dator lagad nu och jag är väldigt glad att ha den tillbaka. Alltså om du använder din dator ofta, testa att inte använda den på två veckor, det är inte lätt.
 
Jag tänkte i alla fall berätta om vad jag har gjort idag. Vid klockan 12 så hade jag match mot lillån. Det blev oavgjort, 3-3. Vi ledde först med 3-0, sen i början av 3e perioden så gjorde dom 3 mål på 3 minuter, jag vet inte riktigt vad som hände där. Det var i alla fall jätte nära att vi gjorde ett mål när det var 15 sekunder kvar, men det gjorde vi inte.
 
Efter matchen så åkte jag hem, duscha och sov lite, haha. Sen senare på kvällen så kom mormor och morfar hit, och vi åt lite och pratade lite och hade det trevligt.
 
Nu så har mormor och morfar åkt hem och snart så ska jag fixa lite inför i morgon, sen ska jag kolla på det senaste avsnittet av glee. Är så taggad, har väntat på det här avsnittet jätte länge nu och äntligen får jag se det.
 
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi i morgon, puss
 
 
 
 
 

Hos Linn

Hej!

Tror inte ens jag behöver säga varför jag inte har bloggar, för ni har hört det så många gånger. Och om ni inte vet varför så är det bara att läsa de tidigare inläggen. Nu så har jag i alla fall fått tillbaka min datorn och den är lagad. Det enda negativa med det är att dom inte kunde rädda bilderna dom var på datorn, så alla mina bilder är borta, vilket är väldigt tråkigt. 

Nu är jag i alla fall hos Linn, och bloggar från mobilen. Kommer att skriva om vad vi har gjort och lite sånt när jag kommer hem, från datorn. Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi ♡

Mobilbild från igår