Brighton

Hej, just nu sitter jag på starbucks i Brighton och ska snart ha lektion. Men jag skrev ju at jag skulle blogga härifrån, men det visade sig att värdfamiljen inte hade något wi-fi, och jag kan ju inte springa till starbucks varje dag och blogga, så jag kommer att sammanfatta resan när jag kommer hem.

Men hittills så har jag i alla fall haft det bra. Idag har vi lärt oss att vindsurfa, haha. Gick väl sådär, men det var kul. Det har också vart bra väder, vilket är tur, eftersom att det brukar regna en del i England. 

Men vi ses, bye 



Brighton, England

Jag vet inte om jag har gjort det tidigare, men nu tänkte jag i alla fall berätta om vad jag ska göra England osv. 
 
Ja, på söndag så åker jag och Emelie, min bästavän, till Brighton, England, på språkresa. Det var cirka ett år sedan vi bokade resan, och som vi har läntat, tiden har gått så himla snabbt. Vi ska i alla fall vara där i tre veckor, utan föräldrar och bo i en främmande familj.. På så sätt är det lite nervöst. 
 
Under dessa tre veckor så kommer vi att gå i typ "skola" och lära oss engelska. Dock så tror jag att detta kommer att bli så myket bättre än skolan som vi går i här i sverige, pga att det är i England, jag är där med min bästavän och vi kommer att träffa nya vänner osv. Vi kommer även, under dessa tre veckor, att göra typ vattenaktiviteter. Vi hade först valt fotokurs som tillval, men den blev inställd, och då valde vi vattenaktiviteter istället. Förhoppningsvis kommer vi också att hinna med lite sol, bad, shopping och att äta ofc. 
 
Jag kommer hem den trettonde juli. 
 
Vi får väl hoppas det ;)
 

I'm back

Hallå där!
 
Ja, som ni säkert har märkt så har jag vart borta ganska länge nu. Ja, jag tog en liten spontan bloggpaus sådär. Det var ganska passande eftersom att det var väldigt mycket i skolan där på slutet. Mycket har i alla fall hänt sen jag bloggade senast. Jag har t.ex fyllt femton .
 
Nu är det i alla fall sommarlov och med det så ska jag försöka hålla uppdateringen uppe. Dock så åker jag till England på söndag och stannar där i tre veckor (skriver mer om det senare). Jag vet inte hur internetet kommer att vara där, men om det funkar så skulle det vara kul att blogga lite när jag är där, annars så kommer jag sammanfatta resan i ett inlägg när jag kommer hem. 
 
Ja, jag ville mest bara uppdatera er om att jag var tillbaka och att jag verkligen ska försöka blogg under sommaren! Hoppas att ni har en bra start på sommarlovet och att ni har haft en bra midsommar, bye.
 
En av mina senaste bilder på instagram, följ mig där, perssonalva

I fredags

I fredags så var jag först uppe på stan en snabbis och köpte present till Karro. Det gick ganska snabbt eftersom att jag visste ungefär vad jag skulle ha. 

Efter det så duschade jag och gjorde mig i ordning för att sedan cykla till strike med Maja. På strike så firade jag och några till Karro som fyllde år i tisdags. Vi bowlade och det var kul, även fast jag kom näst sist.. 

Efter vi hade bowlat så cyklade vi till McDonalds och åt där. Jag kom hem ungefär halv elva. Kvällen var väldigt bra!
En bild på mig och Karro