Sötsugen







Som ni säkert förstår, genom att både läsa rubriken och genom att kolla på bilderna, så är jag ganska så sugen på godis och pommes just nu..

Dock så har jag och Lisa bestämt att vi inte ska äta sådant innan sommarlovet, vilket verkade som en bra idé i början, men nu vet jag inte längre. Alltså jag vill absolut bli hälsosammare och äta bättre osv, men jag blir så sjukt himla sötsugen, särskilt på choklad. Håller på att bryta ihop, och vet inte vad som händer om jag inte får choklad snart.. Men vi får väl vänta och se, för jag tänker inte äta. 

Jag ska verkligen försöka, för att jag tror att sötsuget kommer att släppa snart, bara jag äter och tränar som jag ska osv. Om ni inte har godisförbud eller något liknande så vill jag bara ge er ett tips: ta var på tiden mina vänner! 


Bloggpaus??

Förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting på några dagar, men det har varit lite jobbigt när jag inte har någon dator. Vill ju liksom ha bra inlägg och inte slarviga mobilinlägg med mobilbilder osv. Men nu har jag i alla fall lämnat in datorn och jag hoppas på att den ska bli fixad snart.. 

Tror i alla fall att jag ska ta en liten bloggpaus sålänge. Somsagt så vill jag göra bra och intressanta inlägg, och helst inte från mobilappen. 

Jag uppdaterar nog i morgon ifall det blir någon paus eller inte, men sålänge får ni ha det så bra, puss♡



Godnatt


Ska kolla på ett gammalt pll avsnitt innan jag somnar, godnatt 

Vad hände?

Jag måste bara ställa mig själv frågan "Vad hände med mitt lov?". Alltså först så var det fredag och man var jätte taggad på lov, hänga med kompisar, chilla osv. Sen nu är det helt plötsligt torsdag?!
 
Ja, tiden går fort när man har rolig. Dock så har jag ju inte haft så jätte kul lov.. Det har typ vart det sämsta lovet på länge. Började med en stressig eftermiddag och en inte så kul kväll på folkets. Sen gick min dator sönder, jag har inte vart med en enda kompis (not because I'm lonely, eller kanske), typ det enda bra med det här lovet är att träningarna har vart sjukt kul.
 
Jag är i alla fall ganska besviken på mig själv för att jag inte tog tag i saken och hittade på något. Om jag verkligen skulle velat att det skulle hända något så skulle jag fixa det om jag tog tag i det.
 
Bild från arkivet, för att jag inte har några bilder på pappas dator, som jag föresten fick låna.
 

Curly hair

Hej! 

Som ni har märkt har uppdateringen vart ganska dålig nu, men om ni har läst de tidigare inläggen så vet ni varför. 

Idag skulle jag i alla fall somsagt träffa Sofia, men så blev det inte. Istället så har jag äntligen fått lånat pappas dator och kunnat kolla på både Pretty little liars och teen wolf. Äntligen. 

På eftermiddagen så hade jag lite tråkigt och bestämde mig för att locka håret. Dels för att jag hade tråkigt och dels för att jag behövde öva, eftersom jag alltid misslyckas när jag väl ska locka håret. Resultat blev i alla fall sådär. Blev väldigt nöjd med håret på vänstra sidan, på högra sidan lockade jag aldrig, på grund av att jag misslyckades hela tiden när jag försökte locka på den sidan. 

Det här är i alla fall resultatet




Onsdag

Ja, idag är det onsdag..
Jag har inga speciella planer för dagen, förutom att jag ska träna innebandy i eftermiddag. Är jätte taggad, eftersom träningen i måndags var så himla rolig. 

Dock så måste jag nog städa mitt rum idag. Det är sjukt stökigt, kläder överallt och har fortfarande juldekorationerna framme?! Måste också städa pga att Sofia förmodligen kommer hit i morgon, och jag vill verkligen inte att någon ser denna röra ;)

Hoppas ni i alla fall får en toppen bra dag, så uppdaterar jag senare, puss

Ganska så gammal selfie på mig och Sofia 

Panik

Hej! 

Har lite smått panik just nu. Om ni har läst de tidigare inläggen så vet ni säkert att min dator typ har kraschat, och på grund av det har lite panik nu.. 

Jag har så mycket som jag vill göra på datorn just nu. Ett nytt avsnitt av teen wolf som jag måste se, sen kommer det ett nytt pll avsnitt ikväll/natt, som jag också måste se, jag måste plugga lite, med hjälp av datorn, sen vill jag också blogga med bra kvalité och säkert fler saker. 

Förhoppningsvis så ska vi lämna in den på torsdag. Dock vet jag inte hur länge jag kommer att klara mig.. 

Ego bild från i fredags


freshtops

Ni har säkert hört talas om freshtops? Om inte så är det en sida på internet som säljer sjukt coola kläder. Jag har gjort ett litet collage på kläder som jag verkligen vill ha.

Den första är en tröja med alla Justins tatueringar på, vilket enligt mig är sjukt coolt. De två linnena är jätte fina och skulle passa jätte bra i sommar till ett par enkla shorts. Den andra lite tjockare tröjan är även den jätte snygg. Dock har jag inte råd med allt detta, är typ pank nu så, ja..

Dagens planer

Hej. Oroa er inte över att jag inte bloggade igår, för det hände absolut inget intressant. Förutom att jag hade en väldigt rolig träning på kvällen. Men annars så sov jag länge och kollade på tv hela dagen.. 

Dagens planer är i alla fall att först och främst att städa mitt rum. Sen efter det så får vi se vad som händer. Ska nog också försöka få igång datorn idag igen. 
Men vi hörs senare, bye

Bild på älsklingen

Kraschad dator

Hej..

Som ni säkert förstår genom att läsa rubriken så har min dator typ kraschat, vilket är väldigt tråkigt! 

Vet inte riktigt vad som hände?! Först blev den jätte seg anledning och sen tror jag att den blev överhettad, men är ingen expert, så har ingen aning. Men vi ska förmodligen lämna in den eller gå till någon som kan lite mer om datorer än vad min familj kan. Hoppas verkligen att det går att fixa, för om datorn kraschar så försvinner allt, alla bilder, alla dokument, allt. Är särskilt rädd för att alla bilder ska försvinna, och särskilt bilderna från Justin Bieber konserten..

Men för några dager, kanske mer, så får ni nöja er med lite dålig kvalité på både inlägg och bilder, eftersom de flesta kommer vara skrivna från mobilen.. 



Friday

Hej.
 
Som jag skrev igår så hade vi friluftsdag i skolan idag, och jag åkte längdskidor. Faktiskt så var det ganska kul, inte det roligaste jag har gjort kanske, men hyfsat kul ändå.
 
När jag kom hem så fixade jag en liten allahjärtansdag överraskning till mamma och pappa, städade lite, och tränade även lite. Gjorde lite fys som jag egentligen skulle ha gjort i onsdags, då jag dock hade för ont i magen för att göra någonting i huvud taget. Det var i alla fall skönt att träna lite, eftersom att jag inte har tränat på väldigt länge. Innan jag tränade så tog jag även lite bilder, och efter träningen så städade jag lite och efter det så duschade jag.
 
Just nu så ligger jag i sängen och äter jordgubbar som jag fick av mamma, som en liten allahjärtansdag present. Snart måste jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll osv. Men bloggar mer sen, eller i morgon, bye.'
 
'
 
 
 
 
 

Valentines day

 
Detta gjorde jag till mamma och pappa idag. Inte det finaste eller kreativaste kanske, men bättre än ingenting i alla fall. Hoppas ni alla har haft och får en fortsatt bra allahjärtansdag
 
 
 

tomorrow

Hej, nu tänkte jag berätta lite om vad som händer i morgon.
 
I morgon så har vi, somsagt, friluftsdag i skolan, och jag ska åka längdskidor. Tror att det kommer att bli ganska kul ändå. Åkte längdskidor för första gången i Falun, vilket jag tyckte var ganska kul och inte så svårt som jag först trodde. Tror faktiskt att det kommer bli ännu roligare i morgon eftersom vi åker med fler personer och vi kommer åka lite längre än vad vi gjorde då.
 
Eftersom det är allahjärtansdag i morgon så ska jag även på folkets på kvällen med några vänner. Tror att det blir jag, Emelie, Lisa, Anna, Issa och Tekin, men är dock inte säker. Folkets är typ en fest med lite uppträdanden osv, för er som inte vet det.
 
Hoppas i alla fall på en bra allahjärtansdag. Dock vill jag inte ha för höga förväntningar, för då kommer jag bli besviken ifall det inte blir så bra som jag trodde det skulle bli.

Bild på mig och Maja efter vi hade åkt skidor i Falun.
 
 

Flappy bird

Alltså vad en liten fågel kan göra ens kväll.. Eller är det ens en fågel? Ser ut som en gul boll med vingar och näbb, lol. Jag har i alla fall vart lite deppig och nere nu på eftermiddagen och på kvällen på grund av skolan osv. Men nyss så slog jag mitt rekord på Flappy Bird två gånger i rad, och är genast mycket gladare, haha. Sjukt hur ingenting kunde göra mig glad ikväll, förutom det.

 
 
 

I måndags


Från vänster: Lisa, Emelie, Jag, Jesper, Issa, Tekin, Hugo
 
Hej, eftersom att jag inte bloggade i måndags så tänkte jag nu blogga om vad jag gjorde då.
 
Först så var jag med massa vänner och kollade på skräckfilm. Filmen hette Sinister, och den var väl ganska läskig. Det var i alla fall kul att umgås med dom. 
 
Efter det så drog några av dom som var med hem till Lisa, där vi mest pratade och hade kul. Jag fick även min, väldigt sena, julklapp av Lisa, sjukt fina grejer. (Visar senare)
 
Dagen var i alla fall väldigt rolig.

Stressen tar över

Sorry för en lite konstig och gammal bild..
 
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat någonting den här veckan. Detta beror dels på att jag inte har orkat, men för det mesta för att jag har vart sjukt stressad över allt just nu. Det som jag har varit mest stressad av är väl skolan. Det är väldigt mycket i skolan just nu och jag har sjukt mycket prestationsångest och är sjukt stressad över allt.
 
Stressen leder dock till att jag inte kan tänka ordentligt och att jag slarvar väldigt mycket. Det leder även till att jag både mår psykiskt och fysiskt dåligt. Har typ haft panik idag för att jag mådde så dåligt över ett No prov som jag gjorde idag, och jag visste att jag gjorde fel på det. Mår fortfarande dåligt över det.. Och i onsdags så gick jag hem från skolan för att jag hade ont i magen, som förmodligen berodde på stress. Eller ja, jag är nästan helt säker på det. Jag känner fortfarande av magontet så fort jag blir stressad. Alltså jag kan inte slappna av en enda sekund.. Tänker bara på allting som jag måste göra, både inom skolan och annat.
 
De flesta när de blir stressade tar förmodligen tar i sakerna så att dom slipper vara stressade och kan slappna av. Dock är inte jag sådan. När jag är stressad lägger jag mig typ och gråter och kollar på serier. Nej, men alltså jag gör helt andra saker än vad jag borde, vilket, enligt mig, är en ganska dålig vana.
 
Idag var det i alla fall sista riktiga skoldagen vi hade innan lovet. I morgon har vi friluftsdag, som jag ska åka längdskidor på. Efter det så kommer vi att ha en veckas sportlov, så himla skönt! Dock kommer jag nog att plugga på lovet, om jag inte vill bli såhär stressad igen..
 

Summer

Nu när jag tänker efter så saknar jag sommaren sjukt mycket. Jag känner att jag kanske uppskattade sommaren för lite eftersom jag bara längtade till massa annat istället för att ha kul och ta det lugnt.
 
Sommaren 2014 har jag i alla fall redan bestämt ska vara den bästa sommaren någonsin. Jag har lite saker planerat. Mellan 22 juni och 13 juli så ska jag på språkresa till England, Brighton med Emelie. Jag är verkligen sjukt taggad och kan verkligen inte sluta längta till det. Sen hade jag också planerat att åka på stadium sports camp med Moa i år igen, men problemet är att det börjar samma dag som jag kommer hem från England, så vet inte om jag pallar det riktigt.
 
Resten av sommarlovet har jag ingenting planerat. Får väl bara hoppas på att allt ska bli super bra så blir det säkert det. Här får ni i alla fall några oredigerade bilder från när jag var med mormor och morfar i deras båt i somras.
 
 
 

today and tomorrow

Hej, nu tänkte jag först berätta lite kort om min dag och sedan berätta lite om i morgon.
 
Dagen har vart ganska seg och, som jag skrev i förra inlägget, även lite deppig. Jag har för det mesta ätit och kollat på avsnitt av olika serier som jag missade när jag var i Falun. Kollade också äntligen på Frozen, som jag hade höga förväntningar på, eftersom Sofia alltid tjatar om hur bra hon tycker den är osv. Dock så var den inte så bra som jag trodde.. Efter det så har jag ätit ännu mer och på kvällen så kollade jag på melodifestivalen och diskuterade om melodifestivalen i en väldigt rolig gruppchat som jag är med i, haha. Och nu så sitter jag och försöker ladda hem Leauge of Legends, dock går det väldigt trögt.
 
I morgon så ska jag i alla fall spela innebandy igen, äntligen. Vi ska spela match mot det serieledande laget, så jag är ganska så jätte nervös. Jag tänkte inte vara med först eftersom att jag har missat tre träningar när jag var i Falun. Kände mig typ tjock och otränad, men när jag tänker efter så var vi ganska få som skulle spela och detta är en av våra viktigaste matcher, enligt mig, så jag bestämde mig för att var med i alla fall. Kommer i alla fall att spela den första matchen med min nya klubba. Är rädd för att jag kanske kommer var för försiktig med klubban och inte våga gå på ordentligt, men det händer förhoppningsvis inte.
 
Nu måste jag i alla fall försöka sova, ska upp halv åtta i morgon, så det är väl bäst.
 
Här kommer en bild på min nya klubba, jag bara älskar den!
 

 
 

Om Falun

Hej hej! 

Vet att jag lovade att jag skulle göra tidsinställda inlägg, men hade helt ärligt inte tid med det. Sen sa jag också att jag kanske skulle mobilblogga därifrån, men det var alldeles för kul för att göra det. 

Veckan har i alla fall vart så sjukt kul, även fast det har vart lite upp och ner och lite tjafs så har jag haft det väldigt bra. Jag sov, om ni inte visste det, med Lisa, Emelie och Linn. 

Lektionerna som vi hade där uppe var i slöjd, No, hemkunskap, bild och idrott. I slöjden så sydde jag örngott, som jag dock inte blev klar med. I bilden så skulle man måla av en kändis, och jag målade av Johnny Depp. Blev väl ganska nöjd, men det var inte den bästa. På idrotten så åkte vi längdskidor, som gick förvånatsvärt bra eftersom det var första gången jag åkte. 

På fritiden så hade vi kul och var med massa trevligt folk. Dock så var det somsagt lite tjafsigt då och då, men det löste sig. Jag var även, av någon anledning, lite deppig på torsdag kväll, på fredagen och idag. På torsdagen så var det typ ett disco, som var sådär kul. Vi hade i alla fall gjort en dans typ. Låter kanske lite töntigt, men det var i alla fall sjukt kul, lol. En annan kul sak som hände var att vi fångade på film när vi dansade i vårt rum och höll på att välta en hel våningssäng. 

Här kommer lite "fina" bilder från veckan



Wantie

 
Alltså hur snygg är inte den här jackan? Den och sen en snygg outfit under. Vill ha den så bad, det är bara det att den kostar ganska mycket och jag är pank så.. Ett annat problem är ju att den är slutsåld också, haha. Men jag förstår varför. Ni hittar i alla fall jackan här.
 

Let's plugga

Har fixat brunch typ, och nu är jag redo att plugga.
 
Är dock väldigt rädd att jag kommer smula ner hela sängen med de rostade brödet..
 
 
 

Segt

Hej hej!
 
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och segar. Dock borde jag nog gå upp nu eftersom att jag har ganska mycket att göra idag.
 
Dagens planer är först att skriva färdigt min so-uppgift om Samerna, sen så måste jag städa mitt rum, efter det så måste jag packa till Falun, som jag åker till i morgon, och sen måste jag fixa massa tidsinställda inlägg.
 
Ja, massor att göra, så jag bör kanske sätta igång.. Men vi hörs lite senare, bye!
Gammal ego bild
 
 
 
 

 
 
 

Falun

Hej!
 
För er som inte vet detta så kommer jag och resten av årskurs åtta att åka till Falun på måndag. Varför vi gör detta är för att på vår skola så har vi inte så mycket hemkunskap, slöjd, bild osv. Därför så åker varje årskurs till Falun en gång varje läsår. Dock så kommer dom att sluta med detta, så det här är tredje och sista gången vi åker dit.
 
Hälften av sjuorna följer också med oss dit för att vår skola fick bara ett antal veckor, och dom räckte inte till alla årskurser, så dom var tvungna att dela på en årskurs, och det blev sjuorna.
 
Ni kanske undrar var jag vill komma med det här inlägget. Det jag tänkte att säga var att jag kommer inte kunna blogga så ofta under nästa vecka på grund av detta, så jag kommer att lägga ett tidsinställt inlägg per dag, och sen kommer jag förmodligen att mobilblogga någon gång under veckan också, men det kan jag inte lova att jag gör.
 
'
 
Ovanför så ser ni ett collage med 3 bilder från de tidigare åren som har varit i Falun. Dock är det väldigt dålig kvalité på alla tre bilder.
 
Den första är på mig och Maja i 7an när vi var påväg hem från Falun. Den andra är från i 7an när vi gick till nån affär och köpte godis. Den tredje är på mig och Malin i 6an när vi var påväg till Falun.
 
 

Lager 157

Först vill jag börja med att säga att gud vad jag älskar lager 157. Dom har jätte fina kläder till ett väldigt bra pris, om det inte är typ Bondelid eller Svea. Önskar verkligen att jag åkte dit lite oftare, för när jag väl är där så hittar jag massor av saker som jag vill ha. Dock är jag typ pank..
 
Jag tänkte i alla fall visa upp det jag köpte där idag.
 
Tröjan kostade 100kr och jeansen kostade 150 styck, 300 tillsammans.
 
Älskar både tröjan och jeansen. Tröjan är så sjukt mjuk inuti och mottot stämmer himla bra in på mig. Jeansen sitter väldigt bra och är väldigt billiga för att vara bra jeans.
 
 
 
 
 

Saturday

Hej hej!
 
Just nu så sitter jag ensam på mitt rum och halvkollar på melodifestivalen samtidigt som jag redigerar lite bilder, som kommer upp senare.
 
Idag är det i alla fall lördag, och dagen har vart hyfsad. Vid 10 så åkte jag och Linn till Gustavsvik (ett badhus för er som inte vet, lol) för att öva på livräddning typ, eftersom vi kommer att ha prov på det någon gång i skolan haha. Dock så blev det inte så, eftersom det var simtävlingar där, så vi bestämde oss för att dra till äventyrsbadet istället, vilket blev hyfsat kul, inte ett minne för livet kanske, men kul var det.
 
Efter det så åkte jag och mamma, nästan direkt, till lager 157, där jag fick med mig lite saker hem (som jag visar lite senare). Sen så åkte vi även en snabbis till Marieberg för att köpa en hårborste, eftersom jag har tappat bort min, haha. Efter det så åkte vi hem och sen har det inte hänt så mycket..
 
Planerna för i morgon är i alla fall att skriva färdigt mitt so-arbete om samer, kul kul.
 
Bye
 
En oredigerad bild på en av mina juldekorationer, som föresten är uppe än..