Gamla bilder

 
Hittade precis sjukt gamla bilder på mig och Emelie. Hur ser jag ut?!
 

Mamma

Finaste mamma
 
Vill bara säga hur mycket den här kvinnan betyder för mig. Även fast hon inte hittar mina saker alltid, även fast vi bråkar, även fast hon är irriterar mig ofta så kommer hon alltid betyda mest för mig. Hon har alltid funnits där och jag har alltid kunnat prata med henne, även fast jag inte velat så har hon erbjudit sig. 
 
Jag älskar henne

I veckan

Tänkte berätta lite om vad som händer i veckan, eftersom att jag kanske inte kommer att ha tid att blogga så mycket i veckan.. 
 
Idag, måndag, så ska jag till kumla med alla 99or i mitt lag + massa andra som spelar innebandy i mitt Örebro. Där ska vi träffas och spela lite innebandy. Några gånger efter som vi har sätts så ska dom börja kolla ut personer som ska vara med och spela för Örebros distrikts lag i innebandy. Är i alla fall ganska nervös inför i morgon, eftersom att jag inte har tränat så mycket på senaste tiden, pga lov, röda dagar och andra saker som har kommit i vägen. 
 
På onsdag så är det ju valborg. Har inte några speciella planer än, men det slutar nog med att jag drar till nån brasa med några kompisar. Kommer nog inte vara uppe hela natten eller sova över med någon, pga av det jag ska göra på torsdag. 
 
På torsdag så är det 1 maj och då så kommer jag, tillsammans med mitt underbara innebandy lag, åka till Göteborg på cup. Vi åker vid kl 13 på dagen. Det är skönt att inte åka alldeles för tidigt i alla fall. Är i alla fall sjukt himla taggad till detta. 
 
På fredag, lördag och söndag så kommer jag också vara i Göteborg. 
Laget.
 
 

Söndag

Hej på er!
 
Idag är det söndag och nu är det bara några timmar kvar tills det är måndag.. Jag har i alla fall inte så jätte mycket söndagsångest som jag brukar ha, vilket är bra.
 
I helgen har jag, för att sammanfatta det hela, inte gjort någonting alls. Det största jag har gjort är att börja rensa ur min garderob. Dock så är jag inte klar än, vilket ledde till att mitt rum är kaos.. 
 
Hade inte tänkt att skriva så mycket i det här inlägget, ville bara uppdatera lite. Kommer lite fler inlägg senare, om vad jag tex ska göra i morgon, på torsdag osv. Hoppas ni har haft en bra helg, byeeee
 
Gammal och lite överredigerad bild...
 
 
 
 

Maaat

 
Förutom värmen och att vara ledig är typ maten och att grilla det bästa med sommaren. Dock dröjer det typ en och en halv månad tills sommaren är här, men det är även gott på våren.
 

Happy easter, i efterskått


Glad påsk på er alla, i efterskått..
 
Ja, jag glömde att skriva och lägga upp bilder på påsk, så ni får dom nu. Hade i alla fall en helt okej påsk!
 

Måndagsångest

Min senaste bild på instagram, följ mig där, perssonalva
 
Just nu så ligger jag i sängen med lite lätt måndagångest. Eftersom att vi var lediga idag så hade jag ingen söndagsångest igår och trodde att jag skulle slippa undan veckans ångest den här gången, men tydligen inte. 
 
I morgon börjar i alla fall skolan igen.. Jag har haft ett hyfsat lugnt och roligt lov ändå. Påsk är väl inte den roligaste högtiden om man säger så, men det har i alla fall vart skönt med en veckas lov! 
 
Klockan är lite över halv tolv nu, så jag ska väl sova snart. Vi hörs i morgon, byeee
 

Tisdag - Onsdag

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag gjorde i tisdags och i onsdags.
Vid tolv-tiden i tisdags så drog jag och Linnea till marieberg. Jag köpte lite grejer, men dom är inte så intressanta, så kommer inte att visa upp dom här i bloggen. Men vi hade trevligt, shoppade och åt lite. Senare så mötte vi upp Hanna på stan och åkte därefter hem till Linnea där vi sov. 
 
Vi vaknade runt halv tolv på onsdagsmorgonen. Efter att vi hade ätit frukost och fixat oss så gick vi till gymet och gymmade en stund. Sen tog vi bussen hem till Linnea igen och vid halv fem så hämtade mamma mig. 
 
Senare på kvällen så kom Linn hit. Vi åt pizza och kollade på film och hade det mysigt bara. 
Bild från i måndags
 

Mormor & Morfar


Just nu hos mormor & morfar! 

Somsagt (i rubriken och i trakten under bilden) så är jag hos mormor och morfar just nu. Jag kom hit för ungefär 45 minuter sedan och jag ska äta här, prata och ha trevligt. 

Idag har jag i alla fall bara legat i sängen och kollat på "Livet enligt Rosa" hela dagen, hade helt glömt bort hur bra det egentligen är. När jag kommer hem så ska jag i alla fall skriva om vad jag gjorde i tisdags och i onsdags. 

Vi hörs sen, hejdå

Med Elin

Här kommer några av bilderna som jag tog med Elin idag. Vi tog många, men få av dom blev bra..
 
 

Bra måndag

 
Som planerat så träffade jag Elin idag, och som vi hade sagt så tog vi lite kort. Jag gick i alla fall och mötte Elin vid 13, och sen cyklade vi hem till henne. Innan vi börja att fota så gick vi till coop och köpte en Marabou som vi precis hade pengar till, och på hemvägen så fotade vi. 
 
Vid 16 så tog vi bussen till träningen. Dock så var vår träningshall bokad, så några i laget körde fotboll med dom som hade bokat hallen, och de andra i lagen (inklusive mig) körde innebandy i korridoren med Hannas och Fridas bröder. 

Arizona Green Tea

Har hört mycket om den här drycken, och igår när jag och mamma var och handla så såg jag den och tänkte "why not". Den var i alla fall godare än vad jag trodde att den skulle vara, och behöver jag ens nämna att flaskan var grymt fin.
 
Idag är i alla fall planerna att jag ska träffa Elin. Vi har inte träffats på länge, förutom på träningarna då, så det kommer nog bli kul. Tanken är att vi ska fota, så kommer förmodligen att lägga upp några av bilderna här sen. 
 
Vi hörs sen, byeee

Orange is the new black

 
Eftersom att många serier som jag kollar på just nu har uppehåll så har jag länge funderat över att börja kolla på en ny serie. Ikväll tog jag tag i saken och kollade på de två första avsnitten av "Orange is the New Black". Jag har hört mycket bra om serien från vänner osv, men dock så fick jag inte ett jätte bra intryck av de avsnitten som jag kollade på. 
 
Vad tycker ni om serien? Är det värt att fortsätta kolla? 

Påsklov

Heeej!

Igår så fick jag äntligen påsklov, som jag har längtat! Jag och Linn firade genom att åka upp på stan direkt efter skolan och äta middag på Java. 

Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att ha sovit alldeles för länge och kollat på sm final i innebandy. Kändes skönt med att sega runt lite första dagen på påsklovet. 

Hoppas i alla fall på ett bra fortsatt lov, eftersom att mitt sportlovet typ var den sämsta veckan i mitt liv, så hoppar jag att denna vecka kommer att bli bra! 

Hoppas ni har ett bra lov, byeee



Sweatshirts, sheinside

Hejsan.
 
Jag har många gånger hört bra saker om sidan sheinside och har vart inne och kollat där ett antal gånger. Dom tidigare gångerna jag har varit inne där så har jag inte hittat så mycket som intresserade mig, men idag hittade jag en kategori som jag tidigare inte hade lagt märke till, nämligen "Sweatshirts".
 
Jag hittade då 6 sidor med awesomeness. Det fanns plötsligt massor som jag direkt skulle kunna klicka hem, om jag hade pengar dårå.. Här få ni alla fall bilder på lite av sakerna som jag inte skulle tacka nej till. 
 
 
 

Örebrocupen

Hej! 

Som ni säkert vet så spelar jag innebandy, och i helgen har det varit örebrocupen här i Örebro (uppenbarligen), så det är vad helgen har gått ut på. 

Det har i alla fall vart en hyfsat kul cup.. Började bra i alla fall. Om några veckor blir det cup i göteborg också, är så sjukt taggad! 

Här kommer i alla fall lite bilder som jag har tagit under helgen



Den sista bilden är på mitt öga. Fick ett blåmärke där under en match, aj..

Längesen

Hej, det var väldigt länge sen! 

Ja, jag har vart lite upptagen med annat och inte haft tid eller ork till att uppdatera bloggen.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag ska försöka att blogga mer, kanske inte varje dag, men några gånger i veckan i alla fall. 

Vet att det inte är alls mycket, men det är i alla fall nått, bye